Welkom bij Verloskundigenpraktijk Sliedrecht

Onze praktijk verleent verloskundige zorg binnen Sliedrecht, Bleskensgraaf, Wijngaarden en omstreken. Wij houden spreekuur op twee locaties in Sliedrecht en in Bleskensgraaf. We werken met drie verloskundigen, een vaste waarneemster en een assistente. Met elkaar zijn wij een hecht team en doen we er alles aan om deze periode voor jullie een mooie en gezonde ervaring te maken. Tijdens de zwangerschap zal je ons allemaal leren kennen, zodat er tijdens de bevalling geen onbekende naast je zal staan.

COMPLETE ZORG
Wij bieden complete zorg voor zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Dat wil zeggen dat je bij ons terecht kunt voor alle controles, (pret)echo’s, bloed- en urine onderzoek. Wel zo handig alles onder een dak! Je hoeft hiervoor dus niet naar een ziekenhuis of echocentrum. Ook als je een kinderwens hebt, kun je bij ons terecht. Onze kennis en ervaring willen we gebruiken om jou persoonlijke zorg en advies te geven.

SAMENWERKING
Onze praktijk werkt nauw samen met de plaatselijke huisartsen, de apotheek, Jeugdgezondheidszorg en fysiotherapeuten. We hebben een uitstekende samenwerking met gynaecologen en kinderartsen in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem en het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Ook maken we onderdeel uit van Nieuw in de Wereld. hierin bundelen de verloskundigen en de kraamzorg in deze regio de krachten zodat er voor moeder en kind goede verloskundige zorg, dichtbij huis, beschikbaar is en blijft. Met alle zorgverzekeraars hebben we een contract afgesloten, zodat de door ons verleende verloskundige zorg 100% wordt vergoed.

KNOV
Kwaliteit en goede zorg staan bij ons hoog in het vaandel. Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Dit garandeert dat wij werken volgens de normen van de beroepsgroep en dat wij investeren in deskundigheidsbevordering. We proberen er alles aan te doen om je op de goede manier te begeleiden. Mocht er toch sprake zijn van ontevredenheid dan willen we dit graag met je bespreken en samen tot een oplossing komen. Mocht dit niet lukken, kun je de klacht voorleggen aan de klachtencommissie van de KNOV. Meer informatie vind je hier.

 

Openingstijden in Medisch Centrum Baanhoek West: iedere dinsdagmiddag, uitsluitend op afspraak. (Op dinsdag- en woensdagochtend is er spreekuur in onze praktijk aan de Overlaat 2).

Contact
Verloskundigenpraktijk:
T 0184-490609 (7 dagen per week, 24 uur per dag)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.verloskundigen-sliedrecht.nl

Echocentrum:
T 0184-490612
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.echorivierenland.nl